Voor kinderen

Hallo,

Ik ben Esther en ik ben kindertherapeut en coach. Als je hulp nodig hebt, omdat je ergens last van hebt en je wilt je probleem oplossen, dan kan je bij mij terecht voor kindertherapie of coaching. Dit betekent dat je bij mij in de speelkamer kan komen spelen, praten of gewoon kijken en luisteren. Wat jij graag wilt.

Als je de deur open doet van de praktijk zie je meteen speelgoed: een tafelvoetbalspel, knuffels, een zandtafel, Playmobil, K’nex, barbies, verkleedkleren, hoge hakken en zwaarden. Maar er zijn ook spelletjes, knutselspullen, verf, een bank en een koningsstoel om te relaxen!

Er komen allerlei verschillende kinderen bij mij. Allemaal kinderen die ergens hulp bij nodig hebben. Dat kan iets kleins zijn of iets groots, het maakt helemaal niets uit.

Soms is het ook nuttig als ik met je juf of meester praat om ze te vertellen hoe ze jou het beste kunnen helpen. Dan kom ik een keertje bij je in de klas kijken. Natuurlijk bespreek ik dat eerst met jou, want jij weet wat je nodig hebt om je weer helemaal blij en prettig te voelen!

Wil je iets doen aan dat nare waar je last van hebt? Vraag dan aan papa of mama of je bij mij mag komen. Soms heb je hulp nodig.